среда, 20 декабря 2017 г.

Святий гість в Центрі ортопедії та реабілітації для дітей-інвалідів


Привіт, друзі! А  який подаруночок чекав на вас вчора під подушкою? І не кажіть, що його не було, бо не повіримо!
 Мабуть не існує людини, яка б не чекала на якесь диво саме напередодні зимових свят. Свято Миколая урочисто відкриває цілу чергу зимових святкувань і оголошує прихід казкових чарів. Тож, зовсім не дивно, що усі дітки світу з нетерпінням чекають приходу зими. Ну а дітки Центру ортопедії та реабілітації для дітей-інвалідів  вчора приймали у себе в гостях справжнього Миколая  Чудотворця. Бібліотека-філіал для юнацтва спільно з гуртком «Організатори дозвілля» Палацу творчості учнів м. Миколаєва (керівник – Бабенко Людмила Володимирівна), вокальним гуртком (керівник - Юлія Бонцарівська) та хореографічним колективом обласної санаторної школи-інтернату №7 (керівник - Гончаренко Вікторія Володимирівна) створили справжнє свято для дітлахів.


Разом зі своїми помічниками Миколай нахвалював діточок за гарну поведінку, за їх терпіння та гарний настрій, бажав усім міцного здоров’я, щастя та добробуту. Всі ви знаєте, що Миколай подорожує разом з янголятками та чортиками. Перші розповідають йому про слухняних дітей, другі ж – про тих, хто був вередливий і неслухняний. Але все ж вдалося переконати чортиняток, що дітки у нас лише хороші, а отже всі присутні на святі отримали від Миколая кошик солодких подаруночків, які були ще й чарівними, бо кожен з них містив у собі найщиріші побажання. Приємним і незабутнім елементом свята стали ще й музичні й танцювальні  подаруночки, що їх підготували помічники Чудотворця. Неймовірний захват та щастя були в очах дітлахів, хтось навіть підтанцьовував. Надзвичайна атмосфера любові, дружби, доброзичливості надихнула всіх.


Дякую всім, хто був з нами! Окрема вдячність нашому партнеру та другу бібліотеки, позитивній та відкритій для спілкування людині і просто чарівній жінці

Комментариев нет:

Отправить комментарий