суббота, 7 марта 2015 г.

     Напередодні свята
                             
Перед святом 8 березня, як правило, все навколо розквітає. І це стосується не тільки природи. Жінки якось по-іншому, яскравіше виглядають, чоловіки дивують приємними сюрпризами, і навіть настрій інший...

 
Напередоні цьогорічного свята жінок працівники бібліотеки-філіалу для юнацтва привітали усіх милих дам морської авіаційної бригади. В організації свята нам допомогли чоловіки...Бо яке ж свято жінок без милих чоловічих сюрпризів? 
З словом виступив командир морської авіаційної бригади, полковник Бедзай Ігор Володимирович, який сердечно привітав усіх присутніх дам зі святом. Окрасою вечора стали не лише жінки, а й чудові музичні номери, які присутнім подарували гості. Дует "СаНата" (Усова Наталя та Тютюнникова Олександра) здивували всіх присутніх чудовою грою на бандурі. В їх виконанні звучали такі пісні як "Пішла б на музики", "Шербурзькі парасольки", "Квітка-душа". Гарна та мелодійна музика бандуристок створила атомосферу гармонії та краси, яку так органічно доповнив танець "На крилах кохання" у виконанні Татарової Лілії та Кисельова Олексія. З чудовими душевними піснями виступила Єлизавета Савіна, учасниця телевізійного проекту "Голос. Діти".  Учні колежду культури та мистецтв (ансамбль "Лілея" та Зроднікова Вікторія) надихнули своїм співом та незвичним виконанням. 
Чудовий настрій панував у повітрі. Привітання чоловіків, приємна музика та безліч подарунків. Що ж ще потрібно для щастя напередодні свята? 

Комментариев нет:

Отправить комментарий