четверг, 28 мая 2015 г.

Доброго дня, друзі!
У нас цікава інформація! 

4 червня 2015 р. о 15.00 у Центральній міській бібліотеці ім. М. Л. Кропивницького відбудеться презентація нової книги “Брачний контракт”, що належить перу молодої та надзвичайно цікавої письменниці Лії Щеглової. Можливо, ви ще не чули це імя, але не переймайтесь, все ще попереду.
Лія Щеглова - молода миколаївська письменниця, авторка трьох книжок: “Ангели приходять уночі” (2012), “Кому потрібна правда” (2012), “Брачний контракт” (2015), виданих у мінському видавництві “Букмастер”.
Талановита та творча авторка відома багатьом як організатор та координатор всеукраїнського проекту «Бібліотекарі рекомендують», спрямованого  на просування книги та читання загалом. Тож цього разу (нічого особистого) Лія прагне познайомити аудиторію зі своєю творчістю. І не дарма.
“Брачний контракт” – нова, третя за рахунком книга письменниці. «Сучасний гостросюжетний роман» - саме так написано на обкладинці. Не сперечаємось, адже щось у цьому є. Книга дійсно захоплює: швидка зміна подій, надзвичайні пригоди героїні, шалений потік почуттів та емоційний драйв. Таке не може не захопити з першої сторінки. Тож будемо раді бачити вас на презентації.
У рамках заходу відбудеться знайомство з молодою та перспективною  письменницею, її творчим здобутком, та, власне,  спілкування у живому форматі. 

Комментариев нет:

Отправить комментарий