понедельник, 15 июня 2015 г.

Таємнича історія пригод...

Хто ще не читав? А мене підкорив вже буктрейлер на цю книгу. Ідея роману просто захопила у полон. Пригоди, небезпека, напруження повністю пронизують сюжет. На цьому не зупинюсь. Стала у чергу на ще одну книгу Макса Кідрука.
Ну а тепер про головне. П’ятеро друзів довго ламали голови, куди ж їм податися на канікули. Все було б просто чудово, вирушили б десь на курорт та й відпочили. Але життя складається не так, як ми того прагнемо. Одне знайомство серйозно змінило всі плани на майбутню поїздку. Правду говорять, ніколи не  розмовляй з незнайомцями, а ось про те, щоб усерйоз сприймати поради абсолютно чужих людей, взагалі краще мовчати. Друзі вирішують поїхати на пошуки загубленого міста Паїтіті, місто інків. Нікому навіть не втямки, до чого може призвести їхня подорож, бо ж ніхто з них навіть не здогадується, що звідти ніхто ніколи не повертався…принаймні живим. Шалена спека Перу, табірні умови, невідома місцевість та ще й жах тутешніх жителів. У пошуках таємничого міста герої загубили самі себе…За статистикою досліджень психологів, людина, що опиняється в скрутних умовах, що загрожує її життю, може кардинально змінитися, може втратити свою людяність. В таких от умовах опинилися найкращі друзі. Що станеться із ними в пекельних джунглях? Чи зможе дружба допомогти їм у скрутні хвилини? Чи вдасться їм повернутися звідти…живими?
Ці та багато інших запитань я ставила собі протягом усієї книги. І повірте мені, навіть не могла  підозрювати, чим закінчиться ця їх «чудова» літня подорож. Читається на одному диханні. Захоплює з перших сторінок. Мова твору проста і різнобарвна, дійсно яскравий приклад сучасної української літератури. Макс Кідрук має особливу манеру створювати інтригу, особливо це помітно, коли знайомишся з декількома його творами. І це дійсно класно. Для закоханих у пригоди, для поціновувачів загадок та таємниць, для любителів екстриму.

Бібліотекарі рекомендують!

Комментариев нет:

Отправить комментарий