среда, 30 декабря 2015 г.

Новорічний NE format


Наша бібліотека-філіал святкує Новий рік NE format. Таку ідею запропонували самі учасники заходу. Набридло, як кажуть, звичайне стандартне святкування. Не питання...Молодіжна новорічна тусовка розпочалась. Виступ Діда Мороза та Снігуроньки не залишив байдужими гостей, адже цього року вони завітали на свято у новому брендовому одязі))) Такий молодіжний образ Діда та Снігуроньки сподобався абсолютно всім. Нічого страшного, що не було снігу і такого необхідного для зими холоду, адже наша молодь відпочила на славу. Конкурси, ігри, танці з мавпочкою, фокуси, безліч подарунків та солодкі пригощання. Були серед гостей і зовсім маленькі дітки, які також вміють гарно розважитись! Ми в захваті...На згадку безліч гарних фото та неперевершений настрій.
Наступний рік - це рік незвичайний. Вогняна мавпочка чекає від вас ігривості, натхнення, непередбачуваності, веселощів та завжди гарного настрою. Чого ми і вам бажаємо!
Бібліотека-філіал для юнацтва ЦБС для дорослих вітає всіх зі святами! Здоров'я, щастя, творчих досягнень, кохання, нових перемог, гарного настрою та підкорення неземних вершин!

Вітаємо!

Комментариев нет:

Отправить комментарий