понедельник, 29 февраля 2016 г.

Дружня зустріч шкіл районів

Протягом двох тижнів на базі Центральної міської бібліотеки ім. М. Л. Кропивницького  проходили змагання шкіл районів міста з інтелектуальних ігор «Що? Де? Коли?». Бібліотека-філіал для юнацтва активно приймала участь у грі та представляла журі. Гра між школами районів  відбулась на вищому рівні. 20 лютого змагались за першість  школи Центрального (ЗОШ №15, ЗОШ № 7, ЗОШ № 3) та Ленінського районів (ЗОШ №11, ЗОШ № 56, ЗОШ 3 26), а субота 27 лютого видалась нелегкою для шкіл Заводського (ЗОШ № 22, ЗОШ № 17, ЗОШ №6, ЗОШ № 25) та Корабельного районів (гімназія № 3, ЗОШ № 47, ЗОШ № 40, ЗОШ № 14). Хочеться нагадати, що така перевірка знань між школами районів відбувається не вперше. В грудні минулого року  школи вже змагались за лідерство у Фестивалі з інтелектуальних ігор.
Всі учасники такого постшоу виявились кмітливими, ерудованими та дійсно азартними. Школярі проявили неабияку наснагу та продемонстрували активну життєву позицію. Ми раді вітати всіх учасників, адже в цій грі  дружній фінал.

Нагадуємо, що ведучою турніру є Макаронова Тетяна Олександрівна – керівник клубу інтелектуальних  ігор університету «Україна», автор програми «Інтелектуальне асорті». Про те, як відбувалась, гра ви можете детально дізнатись, переглянувши телепередачу «Інтелектуальне асорті» на каналі ТАК TV.

Комментариев нет:

Отправить комментарий