четверг, 17 марта 2016 г.

У травні 2016 року виповнюється 75 років від дня народження Валерія Петровича Бойченка (1941–2011) – відомого миколаївського поета, перекладача, громадського діяча, неперевершеного майстра своєї справи.
Життя та творчість Валерія Бойченка тісно пов’язані з Миколаївщиною. Він народився у Снігурівці, мешкав у Миколаєві, вів активну громадську діяльність, писав багато публіцистичних статей з історії та культури рідного краю. Валерій Бойченко був відповідальним секретарем Миколаївської організації Спілки письменників України, керівником літературного об'єднання «Стапель». Валерій Бойченко – лауреат всеукраїнських і обласних літературних премій, автор багатьох збірок поезій, перекладів з англійської і американської літератури.
В рамках відзначення Року ювілеїв літераторів-краян  на Миколаївщині і до ювілею поета Центральна міська бібліотека ім. М.Л.Кропивницького оголошує конкурс буктрейлерів за творами Валерія Бойченка «Вітрильник мій на хвилю сміло йшов».

Для участі у Конкурсі необхідно надіслати конкурсну відеороботу та заявку електронною поштою за адресою: nikclib@gmail.com із приміткою «Конкурс буктрейлерів» не пізніше 15 квітня 2016 року. Заявка на участь у Конкурсі заповнюється відповідно до запропонованої форми (додається) і має бути подана разом із конкурсною роботою.

Комментариев нет:

Отправить комментарий