вторник, 28 марта 2017 г.

Сьогодні місто Миколаїв відзначає - 73-ю річницю визволення від німецько-фашистських загарбників.

З першого дня свого вторгнення на територію Миколаївської області німецько-фашистські бандити і їх прибічники поставили за мету знищити місцеве населення. Протягом двох років і семи місяців вони виконували цей жахливий план.  
Всього за період окупації в Миколаєві та області від рук німецько-фашистських загарбників загинули 74662 людини мирних громадян, 30699 військовополонених, 25 тисяч осіб були вивезені на каторжні роботи до Німеччини.
Але місто вистояло, місто продовжує жити, свято оберігаючи пам'ять про своїх героїв для майбутніх поколінь. День визволення – дата, з якою пов’язане трагічне минуле Миколаєва та його мешканців в роки жорстокої окупації. Ми завжди пам’ятатимемо, якою дорогою ціною дісталася перемога над ворогом, а тому безмежною і глибокою є вдячність миколаївців нашим сивочолим ветеранам, справжнім ратникам Вітчизни.

Бажаємо, щоб у долі кожного миколаївця, кожної родини було сонячно і мирно. Щоб дітьми, онуками і правнуками поповнювались ваші родоводи.  І щоб зігрівали вас у житті любов рідних та близьких людей. Міцного здоров’я, родинного затишку, добра, злагоди і щасливого майбуття.

Комментариев нет:

Отправить комментарий