понедельник, 24 апреля 2017 г.


Побували сьогодні на презентації останньої книги відомої на Миколаївщині письменниці, автора багатьох книг для дітей і дорослих, доброго друга нашої бібліотеки-філіалу для юнацтва Людмили Яківни Чижової. «Купальська містерія зеленого свята» - поетична розповідь про свято літнього сонцестояння, свято тепла, кохання, молодості. Людмила Яківна розповіла гостям про той величезний фольклорний доробок, над я ким їй довелось працювати, про таємничу етимологію слова «містерія», про надзвичайну роботу видавництва «Іліон», яке займалось підготовкою книги до друку. Директор видавництва Анна Румянцева акцентувала увагу, наскільки швидко та якісно довелось працювати над створенням книги Людмили Чижової. Незабутнім елементом презентації стала театралізація фрагменту з триптиху «Збережіть душу», а учні І-ї української гімназії декламували вірші з книги. Неперевершена атмосфера спілкування з письменницею створила гарний настрій та душевний комфорт.
Хочеться додати, що книга дійсно цікава, мелодійність віршів просто зашкалює, а ілюстративна складова милує око. Рекомендуємо для прочитання!
Нагадуємо, захід проходив в Миколаївській обласній бібліотеці для дітей ім. В. О. Лягіна в рамках XV виставки місцевих видавництв «Миколаївська книга».

Комментариев нет:

Отправить комментарий