понедельник, 2 апреля 2018 г.

Книжковий ланч «Смачненькі книги: книги з ароматом кави, зі смаком шоколаду, кориці, ванілі, свіжого печива, кексів та цукерок»
Для тих, хто полюбляє солодке, відкриваємо таємницю – книги також мають смак! І смак цей не лише в назві можна прослідкувати, його можна відчути, читаючи книгу. Вже з перших сторінок літературного витвору ти поринаєш у сюжет, це тебе надихає, і ти починаєш відчувати перші нотки  смаку: приємного або не дуже, яскраво вираженого або слабкого, чарівного, мінливого, незабутнього. А тим, кому все ж важко повірити в такі дива, хочеться поставити лише одне єдине питання: невже не було у вас випадку, коли після прочитання книги з’являється такий солодкий післясмак або, навпаки, трішки гіркуватий? Мабуть, колись-таки ви це відчували!

 Класику, наприклад, можна асоціювати з гірким чорним шоколадом, а фантастичні пригоди схожі на шоколад з різними наповнювачами, романи про кохання можна порівняти з ванільним або карамельним шоколадом при чому більше у вигляді напоїв. Про ці та інші цікавинки ми і розмовляли на засіданні нашого літературного клубу. А також зробили аналіз смачненьких назв книг, як то «Кава з кардамоном», «Шоколад із чилі», «Тірамісу з полуницями», «Кавова книга», «Теплі історії до кави», «Вафельне серце», «Чарлі та шоколадна фабрика» та інші. Ох і цікаво провели час! А після всім захотілось чогось невимовно солоденького, в чому відмовити ми собі просто не могли.
Не сумуйте, дорогі наші! Приєднуйтесь до нас, адже з нами не лише цікаво, а й солодко!

Комментариев нет:

Отправить комментарий