вторник, 1 октября 2019 г.


На одній хвилі

Привіт, друзяшки)))Враховуючи той факт, що вчора вся бібліотечна спільнота відзначала Всеукраїнський день бібліотек, ми вирішили присвятити місце у стрічці Фейсбуку нашому бібліотечному життю, і розповіли вам (точніше продемонстрували) яскраві моменти нашої роботи.
А сьогодні наш backstage з морської вечірки. Насправді ми можемо багато та  довго розповідати вам як було класно, весело та неймовірно смачно (Тетянко, твій тортик був надзвичайно смачнючий), але не будемо. Протягом майже чотирьох годин ми грали, дізнавались цікаву та корисну інформацію, сміялись (дуже багато), фотографувались та просто отримували величезне задоволення від того, що нарешті після літніх канікул ми вперше всі разом зібрались у бібліотеці.
Хочеться сказати, що тематика вечірки була обрана нами з декількох причин. По-перше – ювілей нашого рідного міста (краєзнавчі моменти вечірки були досить корисні для підлітків), по-друге – 26 вересня був Всесвітній день моря, за яким ми вже сумуємо (а ще ж тільки початок осені), по-третє – ми просто не дочекались Хеловіну, який так традиційно відкривав сезон наших вечірок.

Коротше, дивіться наші фото) А ми не прощаємось  чекаємо на вас у бібліотеці-філіалі для юнацтва. Можливо вигадаємо ще щось цікавеньке!

Комментариев нет:

Отправить комментарий