среда, 23 декабря 2020 г.

Літературний десант


Привіт усім! Як бібліотекарі, ми не можемо не говорити про книги. Кожного року ми намагаємось писати відгуки на книги, давати поради книголюбам, аналізувати що читали протягом року наші друзі, знайомі та читачі бібліотеки-філіалу для юнацтва. Цього року, як  минулого (це вже стало традицією) ми відвідали юних учнів ЗОСШІ №7 які поділились своїми читацькими вподобаннями. Чи знали ви, що дітки у цій спеціалзованій школі на перервах читають свої улюблені книжки, які, до слова, закупляють у клас батьки? Вже другий рік поспіль ми спостерігаємо за цим дійством. Цього року, прочитавши у класі одну з книг О. Дерманського (яку вчитель взяв у нашій бібліотеці), дітлахи настільки  захопились творчістю українського письменника, що батькам довелось купувати всі його книги.



Крім книг О. Дерманського ми побачили ще безліч цікавинок, зокрема книги Г. Вдовиченко, Р. Даля, А. Тишка, К. Коллоді та нших.

 Ми ж завітали не з порожніми руками, адже незабаром канікули! Тож принесли з собою книжкові цікавинки. Швидко та цікаво промайнув час, домовились зустрітись ще, бо ж літературні гурмани не можуть довго один без одного.

Комментариев нет:

Отправить комментарий