понедельник, 16 августа 2021 г.

Зустріч поколінь

Друзі! Усім привіт! Останній місяць літа добіг свого екватору, а ми вже засумували за нашими зустрічами, цікавими заходами та веселими розмовами. Не дочекавшись початку нового навчального року, ми вирішили зібратись на дружню зустріч в стінах бібліотеки - філіалу для юнацтва. Наші релакс-заходи завжді такі душевні та веселі, що хочеться зробити їх традиційно частішими. Не одне покоління виросло на атмосфері бібліотеки - філіалу для юнацтва та дружньому ставленні бібліотекарів до читачів. 

І наша активна читачка Лєра Мільчевич  не виключення. Лєра щороку приїздить в Україну і кожного разу приходит до нас, аби просто гарно провести час та поспілкуватись з милими її серцю людьми. Цього року ми вирішили не порушувати наших традицій і знову зібрались в чудовій компанії.

2 комментария:

  1. A classic Tinting Titanium Hair Clipper with Premium Spinning
    ‎The titanium bmx frame Classic Tinting Tinting Tinting Tinting Tinting titanium muffler Tinting titanium network surf freely ‎All Tinting titanium jewelry piercing Tips & Tricks · ‎Scheduled Tinting Tinting Tips and Tricks · ‎Tiny titanium easy flux 125 Tinting Tips & Tricks · ‎Tiny Tinting Tips & Tricks

    ОтветитьУдалить