воскресенье, 1 ноября 2015 г.

Halloween party…Так, аби було страшно...


Хелловін – свято англомовних країн, яке з кожним роком набуває все більшої популярності в Україні. Але що ми по суті про нього знаємо? Чорні й помаранчеві кольори, переддень 31 жовтня, гарбузи-підсвічники, різноманітні костюми, пронизливі «страшилки» — приблизно такі асоціації виникають, коли ми уявляємо це свято…
Насправді, за багаторічну історію свого існування воно обросло багатьма легендами, традиціями і навіть назвами. Мало хто знає, що в деяких країнах його називають Днем реформації, Кельтським Новим роком або Днем мертвих.
Про це та все інше ми і розповіли дітям,які під час осінніх канікул не полінувались прийти до бібліотеки...Та навіть більше...вони не хотіли йти з неї))) Halloween party вдалась на славу...
Кожний мав костюм або ж елемент костюму. Не лячно було, а навпаки,скоріш - весело. Багато чого цікавого дізнались, погрались, потанцювали, переглянули цікаві відео про свято та ще й, як годиться на справжній вечірці, пригощались солодощами.
Діти та підлітки полюбляють завжди щось нове та незвичайне. Тому і у підготовці свята вони прийняли участь з таким азартом, що й годі описати...Увагу привернула й цікава книжкова виставка з літературними жахастиками. Гарний настрій, незвичне свято та вечірка у стилі Halloween...Що ще потрібно для завершення останнього тижня місяця?
На згадку - безліч ціквих фото!

Комментариев нет:

Отправить комментарий