вторник, 22 ноября 2016 г.

В боротьбі за першість

Трохи позитиву… Ось нарешті завершився чемпіонат міста з інтелектуальних ігор «Що? Де? Коли?» серед учнів ЗОШ, ліцеїв та гімназій, що тривав протягом цілого місяця. У запеклій боротьбі змагались 28 середніх навчальних закладів Миколаєва. Як то кажуть, у дискусії народжується істина… Перед журі, до складу якого входить завідуюча бібліотекою-філіалом для юнацтва Баранова Олена Олександрівна, стояла абсолютно непроста мета: обрати найсильніших серед сильніших… Вибачаємось за такий кумедний зворот)
Вибіркові ігри проходили в чотирьох районах міста. Хто ж приймав у себе гостей цього року? Господарями Центрального району виявився Миколаївський класичний ліцей, в Інгульському районі гостинно зустріла учасників ЗОШ № 56, ареною для змагань в Заводському районі стала ЗОШ № 6, в Корабельному районі грали на базі ЗОШ №40. Що ж скажеш тут, драйвові були змагання.
Чвертьфінали, півфінали та фінали приймала у себе гостинно Центральна міська бібліотека ім. М. Л. Кропивницького. Але до фіналу потрапили лише 4 школи, серед яких місця розподілились таким чином: беззаперечним переможцем турніру стала ЗОШ №56, ІІ місце посіла команда юридичного ліцею, бронзовим призером стала ЗОШ № 28, четверте місце вибороли учасники ЗОШ № 19.

Всі учасники цьогорічного інтелектуального фестивалю виявились кмітливими та надзвичайно азартними. Школярі проявили неабияку наснагу та продемонстрували активну життєву позицію. Ми раді вітати всіх учасників фестивалю, адже найголовніше не перемога, а участь. Нагадуємо, що ведучою турніру є Макаронова Тетяна Олександрівна – керівник клубу інтелектуальних  ігор Міжнародного класичного університету.  ім. Пилипа Орлика. 

Комментариев нет:

Отправить комментарий