понедельник, 19 декабря 2016 г.

Вихідний не для відпочинку АБО
Як весело та корисно провести час у бібліотеці!

Доброго дня! Користуючись нагодою,  бібліотека-філіал для юнацтва вітає всіх з Днем Святого Миколая - одним з найсвітліших і найрадісніших свят усього християнського люду! З його приходом кожен з нас сподівається на якесь маленьке диво, здійснення заповітної мрії, котра під силу лише Святому. Нехай добрий Миколай Чудотворець принесе щастя у ваші сім’ї й благополуччя рідній Україні!
Ну і звичайно, хотілося б поділитись враженнями з приводу наших вихідних. Бібліотека-філіал для юнацтва продовжує приготування до новорічних свят, тому неділя для нас – це беззаперечний день зустрічі з усіма нашими юними користувачами. Аби продовжити традицію передсвяткових приготувань, цього разу ми провели майстер-клас з виготовлення паперових чарівних янголів, які згодом будуть подаровані іншим діткам. Гості із величезним задоволенням і любов’ю працювали над створенням магічних подаруночків. 
Після такої відповідальної роботи всі з радістю взялись до прикрашання ялинки і тут почалось… Справжня передсвяткова тусовка і неймовірна атмосфера панувала до самого вечора. Прикрашали абсолютно все) У підсумку: гарний настрій, позитивні емоції, корисне спілкування, творче натхнення, чарівний день…
P. S. Під час заходу у мережі Фейсбук ми запрошували всіх бажаючих приєднатись до нас, адже гарний настрій вам був би забезпечений! Всі, хто не встиг або не зміг прийти до нас, запрошуємо на новорічний бал-маскарад, інформацію про який ми розмістимо трохи пізніше.
Ми вдячні всім, хто не дає нам сумувати! А ви ніколи не засумуєте з нами. Отже, що ж іще залишилось додати? Звичайно, наш фотозвіт!

Комментариев нет:

Отправить комментарий