среда, 3 мая 2017 г.

Бук-слем. Ми на одній хвилі!
          Привіт усім! Новий робочий тиждень розпочався,  і ми хотіли б поділитись з вами новинами про те, як пройшли наші вихідні.  Неділя була настільки насичена,  як в подієвому, так і в емоційному сенсі, що, мабуть, ще довго будемо згадувати цей день.
          Нагадуємо, що бібліотека-філіал для юнацтва організувала та провела конкурс Бук-слем (фотоконкурс на кращу "рекламну компанію" по просуванню обраної книги) в рамках роботи внутрішьобібліотечного проекту «Діти та підлітки ЗА читання». Учасниками Бук-слему могли стати  діти та підлітки міста Миколаєва, які захоплюються фотографією та полюбляють читати. Як результат, ми отримали 52 абсолютно унікальні фотороботи. Оцінювати роботи дітей нам було важко, тому цю важливу місію ми переклали на плечі наших поважних членів журі. Для об’єктивної оцінки робіт ми запросили виконуючого обов’язки директора Науково-педагогічної бібліотеки, члена правління МОБА Картузова Костянтина, відомого миколаївського журналіста, поета, автора поетичної збірки «Эволюция» Куцолабського Артема та музиканта, письменника , автора книги «Метафизические сказки» Чигінцева Степана.
За результатами оцінки було визначено переможців, чиї фото було відзначено грамотами та призами. Насправді, визначити кращі фото було важко, тому призовими місцями ми не обмежились, і окремо удостоїли подяками і смачними призами переможців у чотирьох номінаціях. Серед переможців були як підлітки, так і наш найменший учасник, якому лише три рочки.

А далі…далі вечірка для всіх учасників конкурсу: смачні пригощання, ігри, танці, селфі…Який чудовий день! Дякуємо всім, хто взяв участь у конкурсі, хто завітав до нас на вечірку, хто розділив з нами кожну хвилину цього драйвового вихідного дня! Окремо дякуємо всім членам журі, які не пожалкували власного часу і стали частиною нашого маленького, але такого надзвичайного свята! 

Комментариев нет:

Отправить комментарий