понедельник, 10 июля 2017 г.

Лікування позитивом: краєзнавча терапія
 від Світлани Чебанової
Привіт усім! Друзі, наш літній недільний день промайнув швидко, адже такі позитивні емоції не дозволяють слідкувати за часом. Отож, хочеться розповісти про наш робочий день. Мабуть, ні для кого не секрет, що наша бібліотека-філіал для юнацтва співпрацює з Центром ортопедії та реабілітації дітей-інвалідів, і кожна наша зустріч з дітлахами – це неймовірна пригода! Цього разу завітали ми до них не одні, а з відомою миколаївською художницею, неймовірно доброю та позитивною людиною Світланою Чебановою. І розповідали про її відому фотовиставку «Мандруй, Миколаєве!».
Ця яскрава фотовиставка стала частиною міжнародного проекту «Globe Mykolayiv», у межах якого поштівки з серії «Миколаїв патріотичний» подорожують країнами світу. Туристи фотографують їх на тлі визначних культурних пам’яток та природних див і публікують у соцмережах з певними хештегами. Представлена експозиція підсумовує результати першого року флешмобу «Передай вітання Миколаєву». На стендах розмістились світлини з майже 200 країн світу. А чого ми взагалі про це говорили? ВАЖЛИВО: Ця фотовиставка зараз знаходиться в бібліотеці-філіалі для юнацтва (куди ми і запросили діточок). Разом з ними  ми вирушили у віртуальну подорож дивовижними куточками Землі. Всім охочим було запропоновано долучитись до проекту у форматі флешмобу та приєднатись до сторінки листівок в соціальній мережі Instagram.

Неймовірною була і реакція батьків, що цікавились самими поштівками, дізнавались про те, де їх можна придбати. А дітлахи із задоволенням розглядали вигляд вулиці Соборної на них. Варто відзначити, що дітки приїхали до Миколаєва з різних регіонів України на лікування, тому їм було надзвичайно цікаво дізнатись дещо більше про наше місто. Світлана з натхненням розповідала про Миколаїв та місця, що обов’язково варто відвідати їм. Зустріч була сповнена позитивом, адже хлопці та дівчата дуже радо зустріли нас! Напам’ять Світлана подарувала вдячній публіці копії поштівок, сповнених приємних та щирих побажань. І, традиційно, зробили позитивні та прикольні фото! Так приємно було посміхатись від щирого серця та відпочивати в колі неймовірно цікавих та веселих людей.)

Комментариев нет:

Отправить комментарий