понедельник, 17 июля 2017 г.

Привіт, друзі! Виставка миколаївської художниці Світлани Чебанової продовжує працювати на базі нашої бібліотеки-філіалу. Цього разу до нас завітали вихованці Територіального центру соціального обслуговування (Університет третього віку). Ми розповіли їм про надзвичайну фотовиставку та її авторку Світлану Чебанову, продемонстрували їм короткометражний документальний фільм «#cards_from_hearts», де показана історія однієї поштівки, що облетіла світ. Гості залишились в захваті. Кожна фотографія викликала палке обговорення.  Багато хто з присутніх цікавився де ж можна придбати чарівну листівку.  На згадку ми, як завжди, зробили цікаві фото.
Нагадуємо, яскрава фотовиставка стала частиною міжнародного проекту «Globe Mykolayiv», у межах якого поштівки з серії «Миколаїв патріотичний» подорожують країнами світу. Туристи фотографують їх на тлі визначних культурних пам’яток та природних див і публікують у соцмережах з певними хештегами. Представлена експозиція підсумовує результати першого року флешмобу «Передай вітання Миколаєву». На стендах розмістились світлини з майже 200 країн світу.
Увага! Виставка перебуватиме у нашому філіалі до кінця тижня, потім вона мандрує до філіалу № 5, що знаходиться на вул. Дачній, 9.

Слідкуйте за нашими новинами!

Комментариев нет:

Отправить комментарий