воскресенье, 13 сентября 2015 г.

Бібліотекарі відсвяткували День народження міста


Вчора, 12 вересня,  наше місто відсвяткувало свій 226-й День народження. Центральна міська бібліотека ім. М. Л. Кропивницького приєдналась до загального святкування. Було дійсно класно.
На вулиці Радянській біла Каштанового скверу бібліотекарі провели вуличну акцію «Завітайте до бібліотечної гавані», де городяни мали змогу ознайомитись з найсучаснішими електронними бібліотечними послугами, цікавою краєзнавчою літературою, відвідати різноманітні тематичні майданчики та  поспілкуватися з іменитими миколаївськими авторами.
Ну а молоді бібліотекарі спільно з миколаївськими поетами, письменниками, книговидавцями та краєзнавцями провели святкову книжкову ходу «Будь на хвилі – читай Миколаївську книгу!». Всі охочі могли придбати книги, отримати автограф та сфотографуватись з миколаївськими авторами на кораблі у Дитячому містечку «Казка». Для городян о 15.00  пройшла чудова екскурсія старим містом за участі громадської організації «Форум «Скамейка» та сайту «Миколаївський базар». У ролі екскурсовода виступив Дмитро Оранський, який познайомив городян  з історією однієї з найяскравіших вулиць Миколаєва, своєрідним музеєм просто неба - вулицею Адміральською.

Атмосфера свята була драйвова, емоції просто зашкалювали. 

Комментариев нет:

Отправить комментарий