понедельник, 19 сентября 2016 г.

Самоорганізовуємось!


Отже, ділимось враженнями з приводу наших вихідних! Суботній день видався для нас досить насиченим. Бібліотека-філіал разом з підлітковим клубом «ДИВО» відвідали цікавий захід. На базі ЦМБ ім. М. Л. Кропивницького пройшов перший тренінговий семінар з самоорганізації навчального простору «СУП». Було неймовірно цікаво та корисно. Але почнемо ми з початку, описавши наші дії протягом дня.
Отже… Крок 1: Зібрались біля бібліотеки-філіалу для юнацтва о 10.15 та зробили селфі, що є обов’язковим атрибутом наших прогулянок.) Крок 2: Сіли на трамвай № 3 та рушили у напрямку ЦМБ ім. М. Л. Кропивницького. Зробили спільне фото (ну а як без нього). Крок 3: Прибули на місце зустрічі та на сходинках бібліотеки зробили ще одне селфі на згадку. Крок 4: Знайомство з усіма учасниками тренінгу в дуже цікавій формі. Для цього потрібно мати талант до малювання). Крок 5: Створили презентації наших бажань та продемонстрували іншим учасникам. Крок 6: Об’єднались в групи за інтересами, а точніше…за бажаннями. Наша група мріяла навчитись малювати. Для того, щоб ви мали певне уявлення, бажання у дітей були досить дорослі та достатньо різноманітні…. Тому було над чим замислитись протягом усієї роботи). Крок 7: Почали працювати в групах. Єдине, що скажу, нас об’єднала ідея). 
Крок 8: Розділили обов’язки та почали працювати над спільним проектом втілення мрії у життя. Було складно…Адже визначити пріоритети – це завжди важко. Але нам вдалось. Крок 9: Захист проектів учасниками. Діти виявились неймовірно цілеспрямованими та креативними, дорослим на заздрість (але це окрема тема для розмов). Крок 10: Підвели підсумки роботи у групах. Передавали «волохатий» м’ячик та розповідали про свої враження від участі у грі.

Що тут скажеш? Класно! Неймовірні емоції, нові знайомства, розкриття прихованих потенціалів, боротьба зі страхами, а головне – цікаво проведений час. Навіть поспілкувались з журналістами. Дякуємо організаторам за ідею! І, звичайно, наш фотозвіт)

Комментариев нет:

Отправить комментарий