четверг, 1 сентября 2016 г.

А як ви відсвяткували 1 вересня?

 1 ВЕРЕСНЯ - особливе свято! Завжди яскраве, насичене емоційністю та хвилюючою атмосферою. Голосно звучить урочиста музика, звідусіль лунають теплі поздоровлення i кожне людське серце, хвилюючись, відгукується на заклик першого дзвінка! У цей день від всієї душі хочеться побажати учням та студентам успіхів у навчанні та щоб новий навчальний рік приносив тільки приємні враження!  Вересень, взагалі,  починається святом знань, просвіти, науки. Перший шкільний день, перший урок…
Бібліотека-філіал для юнацтва приєдналась до урочистого святкування і привітала учнів 10-го класу ЗОШ №7 зі святом 1 вересня. За традицією, тема першого уроку мала патріотичну спрямованість. «Від Незалежності до нової України» - саме під таким лозунгом відбувався перший урок у школах України. Ми ж розповіли дітям про здобутки та досягнення України за роки незалежності. Українці славляться революційними винаходами, які перевернули уявлення про світ та значно полегшили життя людству. Саме в Україні придумали перший вертоліт, трамвай, штучний супутник Землі, рентгенівський знімок, гіпсову пов’язку та багато інших корисних речей, без яких зараз не може обійтися ціла планета. За часів незалежної України список таких революційних винаходів наших співвітчизників стрімко поповнюється з кожним роком. Нам, українцям, є чим пишатися!
Запам’ятайте, що знання це скарб, а вміння вчитись - ключ до нього. Нехай цей навчальний рік відкриє перед молоддю нові горизонти пізнання себе і світу, вчителів надихне успіхами вихованців, батьків – гордістю за своїх дітей. Сподіваємося, що День знань стане для школярів початком наполегливої праці, надійним кроком у світ пізнання. З нагоди свята бажаємо вам незабутніх миттєвостей шкільного життя, справжніх відкриттів та пізнання світу!

Комментариев нет:

Отправить комментарий