вторник, 23 января 2018 г.

True stories «Читацькі зізнання або неймовірні секрети книголюбів»

Привіт усім! Нарешті мрії наших найактивніших читачів та друзів бібліотеки здійснились. Нам вдалось зібратись на перше засідання літературного клубу «BOOKS.FM», що починає свою роботу на базі бібліотеки-філіалу для юнацтва вже в цьому році (в принципі, можна сміливо говорити про наш впевнений старт). Ідея ж створення клубу виникла під впливом найяскравіших обговорень літературних родзинок із нашими постійними читачами, переглядів буктрейлерів та завдяки нашому внутрішньобібліотечному проекту «Діти та підлітки ЗА читання», в якому, до речі, наші користувачі брали активну участь (хто не уявляє про що мова, гайда в архів нашого блогу BIBLIOтинейджер).
 Під лозунгом «Будь на хвилі– читай!» пройшло перше зібрання справжніх любителів смачної книжечки. Ми дізнались про книжкові смаки учасників клубу, про книжкові забаганки та книжкові звички кожного з них. Досить цікавими виявились  відповіді на питання анкет, що заздалегідь були підготовлені для наших активних книгоманів. Трішки попрацювали над творчими завданнями (що, як виявилось, дуже сподобались підліткам та викликали жваве обговорення), пофантазували, зігрілись смачненьким чаєм із солодощами, зробили фото напам’ять. Така приємна компанія зігріє в будь-який холод.
Якщо ви любите читати, прагнете поділитись думками про книги, шукаєте нових друзів, відкриті до спілкування та необмежені у польоті фантазій, тоді вам до нас. Клуб «BOOKS.FM» планує свої зібрання двічі на місяць (про що ми детально будемо повідомляти вам заздалегідь), а двері нашої бібліотеки відкриті абсолютно для всіх (і не лише книгоманів та книголюбів).

Чекаємо на вас!

Комментариев нет:

Отправить комментарий