пятница, 16 февраля 2018 г.

Під знаком Купідону
Хто не знає про чарівне свято закоханих? Щороку кількість людей в Україні, які відзначають День закоханих, збільшується. Якщо 20 років тому, для багатьох українців день Святого Валентина здавався буденним, то нині все кардинально змінилося. Особливо це свято полюбляє молодь. Адже це ще один шанс побути наодинці з коханою людиною в романтичній атмосфері. Тому традиційно саме в цей день можна побачити на прилавках магазинів безліч милих серцю дрібничок та багато закоханих парочок, що прогулюються вулицями з повітряними кульками у формі сердечок, м’якими іграшками-ведмежатками та квітами. День Валентина прийшов до нас з-за кордону і дуже скоро став одним з найпопулярніших  молодіжних свят. І ми просто не можемо не згадати про нього, враховуючи  побажання наших користувачів та друзів бібліотеки. Цього року їм випала чудова можливість взяти участь у романтичному інтелект-квесті «Під знаком Купідону».
Цікаві ігри, різноманітні конкурси, гадання, танці, солодощі – все це стало для нас сьогодні важливою частиною свята закоханих (але навіщо багато говорити про це, все побачите на фото). Неймовірна романтична атмосфера наповнила не лише приміщення бібліотеки, а й серця всіх присутніх. Зробили безліч гарних та веселих фото від душі.
Що ж ще варто додати?  Незважаючи на таємничість походження свята, мільйони людей не пропускають можливість відсвяткувати романтичне святом разом зі своїми коханими та рідними людьми. Адже День святого Валентина – це не лише свято квітів, листівок та подарунків. Це символічний день для вияву трішки більшої уваги та любові тим людям, які перебувають поруч з вами. 
Кохайте та будьте коханими, любі наші!

Комментариев нет:

Отправить комментарий