понедельник, 14 мая 2018 г.


Битва бестселерів «Хто в рейтингу?»


Тема чергового засідання літературного клубу виявилась надто цікавою, адже серед наших читачів хорори користуються неабиякою популярністю. Цього разу ми говорили про творчість Стівена Кінга, книги якого є світовими бестселерами. Літературні критики повсякчас заперечують професіоналізм автора, наголошуючи при цьому на його одножанровості. Це як для актора титул «актор однієї ролі». Жах, як це може налякати, однак містер Кінг не з таких. В кожному своєму інтерв’ю він змушений відповідати на питання про таку критику зі сторони літературних критиків (вибачте за тавтологію). А йому байдуже, його твори продаються мільйонними тиражами, він має всесвітню славу, він має гроші! Хіба це не успіх?
Про поняття «бестселер» та «український бестселер», про майстра художнього пера, про талант та світове визнання, про екранізації та премії – саме про це та багато іншого ми сьогодні говорили з учасниками нашого літературного клубу. А ще, до речі, кожне наше засідання починається з обміну думками щодо останньої прочитаної книги (неймовірно цікавий момент заходу!).
На додаток учасникам було запропоновано творче завдання – написати власну страшну історію в стилі «Кінга». І, повірте, було й справді лячно.
Розвивайтесь, любі наші! Адже розвиток – це беззаперечний успіх!
Чекаємо на вас!

Комментариев нет:

Отправить комментарий