среда, 1 июня 2016 г.

Нас обєднала бібліотека

1 червня весь світ відзначає Міжнародний день захисту дітей. Бібліотека-філіал для юнацтва вирішила по-особливому відзначити це свято разом з членами підліткового клубу «Диво», що працює на базі бібліотеки. У плані нашого маршруту було відвідання фестивалю плакатів «Моя книга-мій світ», що проходить у Центральній міській бібліотеці імені М.Л. Кропивницького. Хочеться додати, що читачі нашої бібліотеки залюбки взяли участь в даному фестивалі і мали можливість побачити свої роботи серед загальної кількості цікавих та різноманітних малюнків. Також нам пощастило відвідати цікавий захід «Світ у котячих лапах», де працівники 
Центральної бібліотеки ім. М. Л.Кропивницького розповіли нам про особливих і таких цікавих представників котячого світу. А для дітей були солодкі подарунки!
Працівники абонементу провели нам незвичайну екскурсію книжковим світом і продемонстрували надзвичайні книжкові витвори, що асоціюються зі справжнім світом ювелірного мистецтва. Безліч емоцій та позитивних спогадів. Закінчився наш маршрут на пікніку у парку, де навіть похмурий день та невеликий дощ не завадив нам провести гарно час. Безперечно, день пройшов не дарма. Всі ще раз мали змогу пересвідчитись, що друзі – це головне, а знайти їх можна в бібліотеці, де кожний день - незабутні емоції, що згодом разом переглядатимемо на світлинах. 

Комментариев нет:

Отправить комментарий