суббота, 18 июня 2016 г.

Два дні поспіль, у четвер та п’ятницю, у шаховому павільйоні Миколаєва було досить спекотно. Працівники бібліотеки-філіалу для юнацтва ЦБС для дорослих м. Миколаєва та керівник клубу з інтелектуальних ігор Макаронова Тетяна Олександрівна стали свідками грандіозної гри.
 За звання інтелектуала боролись журналісти та працівники комунальних підприємств. Нагадуємо, що це вже друга за рахунком гра. В минулому році відбувся перший такий інтелектуальний турнір з цими ж учасниками. 16 червня свої знання демонстрували представники однієї з найбільш азартних професій – журналісти. Участь у змаганні взяли 11 команд. Хочеться сказати, що така подія як Чемпіонат Європи з футболу, і визначила тематику даної спартакіади з інтелектуальних ігор. Питання були розділені тематично: футбольні та загальної тематики.  Майже три години поспіль тривала інтелектуальна баталія, в якій учасники продемонстрували не лише свої знання, а й войовничий дух суперництва.  Хочеться одразу окреслити які саме представники ЗМІ Миколаєва завзято боролись за першість. Отож: «Український південь», «Южная правда», «Николаевские новости», «НИС-ТВ», «Вечерний Николаев», «Коледж преси та телебачення», «НКТВ», «Прес-служба поліції», «Телеканал  Николаев», «Рідне Прибужжя» та «Пресс-служба        Николаева».  
За результатами об’єктивного журі, місця розподілились таким чином: «Український південь» - 5 місце, «Южная правда» - 4 місце, команда «НИС-ТВ» посіла третє місце, друге місце належить команді «Вечерний Николаев», ну а переможцями стали команда «Николаевские новости» з відривом у 6 очок.
17 червня в інтелектуальній грі взяли участь 8 команд працівників комунальних підприємств міста. Кмітливість учасників просто зашкалювала. Серед команд: «ОКП «Николаевоблтеплоєнерго», «ООО ЖЭК «Забота», «ООО «Центральный - 1», «КП «Николаевэлектротранс», «ВПУТД», «ООО «Николаевдомсервис», «КП ДЕЗ «Океан» та «КП ДЕЗ «Корабел». За результатами журі місця розподілились таким чином: 3 місце посіла команда «ООО «Николаевдомсервис», на другому місці «ОКП «Николаевоблтеплоєнерго», а переможцями стали учасники команди «ООО «Центральный - 1».
Нагадуємо, керівником проекту є Макаронова Тетяна Олександрівна. Серед членів журі – завідуюча бібліотекою-філіалом для юнацтва ЦБС для дорослих Баранова Олена Олександрівна, проректор з виховної роботи Міжнародного класичного університету імені Пилипа Орлика Яндрова Юлія Вячеславівна та члени журі-представники від журналістів та учасників ЖКГ.

          

Комментариев нет:

Отправить комментарий