среда, 1 февраля 2017 г.

Увага! Конкурс!
Деталі читайте в положенні.
Бук-слем «Книжковий бум»
1.    Загальні положення

          Організатор конкурсу:
          Бібліотека-філіал для юнацтва ЦБС для дорослих м. Миколаєва
          Бук-слем (фотоконкурс на кращу "рекламну компанію" по просуванню обраної книги) проводиться в рамках роботи внутрішьобібліотечного проекту «Діти та підлітки ЗА читання».
          Учасниками Бук-слему можуть бути  діти та підлітки міста Миколаєва, які захоплюються фотографією та полюбляють читати.
          Інформація про проведення Бук-слему розповсюджується на блозі бібліотеки та на сторінці в соціальній мережі Facebook.
          Мета конкурсу: реклама книги та читання серед громади міста, розвиток майстерності фотографування. Бук-слем проводиться з метою популяризації книги та читання, стимулювання творчої, пізнавальної і соціальної активності учасників, підняття престижу друкованої книги  та залучення молоді  до змістовного дозвілля у бібліотеках міста.

           
2. Умови та терміни проведення Бук-слему

2.1.Учасниками Бук-слему можуть бути  фотографи - аматори та всі, кому не байдуже мистецтво фотографії.
2.2.Участь у конкурсі безоплатна.
2.3.Рекламні роботи повинні відповідати вимогам Бук-слему - тобто на світлині повинно бути зображення книги  чи процесу її читання (з обов’язковим зазначенням автора та назви книги).
2.4. На конкурс приймаються фото-колажі, фотомонтажі, фотографії, оброблені цифровим або іншим методом.
2.5. Кожен учасник може надати не більше трьох фотографічних робіт.               2.6. Бук-слем проводиться в один тур з 1лютого по 1 квітня 2017р.
2.7. Беручи участь у конкурсі, автори автоматично дають згоду на безплатне використання будь-коли їх фоторобіт у рекламних матеріалах, на блогах, в соціальних мережах. Авторські права зберігаються за учасниками конкурсу - будь-яка публікація матеріалів проводиться з обов’язковим зазначенням автора роботи. Але автор роботи втрачає право на отримання матеріальної чи будь-якої іншої користі від подальшого використання його робіт. Всі роботи проходять контроль на достовірність авторства через Інтернет.
2.8. Оргкомітет конкурсу залишає за собою право розгляду або відхилення кожної з рекламних робіт, наданих на фотоконкурс, виходячи з попередньої художньої та творчої оцінки без пояснення й уточнення причин автору.
2.9. Надіслані фотографії авторам не повертаються, а залишаються у фонді  Організатора.


                                       3. Технічні вимоги до робіт

3.1. Роботи приймаються в електронному вигляді у форматах JPEG, TIFF, придатні для друку у форматі А3 з розширенням не менш 300dpi (ім’я файлу повинне бути прописане латинськими буквами, без пропусків і знаків / \ : * ? ” | і інших «технічних» символів).
3.2. Рекламні роботи можуть бути представлені як у кольоровому, так і в чорно-білому виконанні.
3.3. Участь в Конкурсі може бути індивідуальною або груповою (клас, група, гурток).
3.4. Учасники конкурсу повинні бути авторами робіт.

4. Процедура подачі роботи

Для участі у Бук-слемі необхідно надіслати на адресу електронної пошти  niklibun@gmail.com фотографії. У темі електронного листа вказати позначку «Бук-слем». Також конкурсні роботи можна надіслати індивідуальним повідомлення у мережах Вконтакте (https://vk.com/id224250622 ) та Фейсбук (https://www.facebook.com/profile.php?id=100006727512175 )

5. Процедура проведення конкурсу та оцінювання робіт

5.1 Для підготовки та проведення Бук-слему створюється компетентне журі.
5.2. Роботи оцінюються за 10-ти бальною шкалою, за такими критеріями- оригінальність, естетичність, креативність, рівень рекламної комунікації, ефективність.
5.3. Для переможців встановлюються Дипломи першого, другого та третього ступенів та цінні подарунки.
5.4. Заохочувальними  відзнаками для учасників конкурсу будуть слугувати: розміщення кращих рекламних робіт на блозі бібліотеки-філіалу для юнацтва та у відповідних аккаунтах в соціальних мережах – Вконтакте та Фейсбук.
5.5.  Журі визначить переможців  та оголосить результати оцінки конкурсних робіт не пізніше  22 квітня 2017 року.

6. Інформаційне забезпечення

6.1. Хід проведення Бук-слему буде висвітлюватися на блозі бібліотеки-філіалу для юнацтва та на сторінках в соціальних мережах.
6.2. Результати конкурсу, умови та терміни одержання нагород будуть оголошені в Інтернеті не пізніше 22 квітня 2017 року  на сторінці Фейсбук https://www.facebook.com/Бібліотека-філія-Для-Юнацтва-400015833526447
6.3. Додаткова адреса Організатора для надання фоторобіт: м. Миколаїв, вул. Шевченко, 49
Координатор конкурсу: Олена Баранова

6.4. Детальна інформація про конкурс за телефоном: (0512)47-93-74

Комментариев нет:

Отправить комментарий