вторник, 7 февраля 2017 г.

Поговоримо про Оnline безпеку


Здавалося б, що ми не знаємо про інтернет? Ця Всесвітня мережа захопила людство з великим розмахом.  Тому доцільно говорити не лише про можливості та перспективи, що надає Інтернет, а й про деякі недоліки, що виникають під час роботи. Особливої уваги варто приділити якраз безпечному використанню інтернет-ресурсів.
День безпечного Інтернету відзначається другого дня другого тижня другого місяця щорічно. Тисячі людей в усьому світі об’єднуються та беруть участь у різних заходах заради просування ідеї відповідального використання онлайн-технологій та мобільних приладів, особливо дітьми та молоддю.
Бібліотека-філіал для юнацтва приєдналась до спільного проведення цього дня. Протягом 7 лютого на базі бібліотеки діяв фото-крос «Я-за безпечний інтернет». Для вихованців Університету третього віку (Центр соціального обслуговування), які є нашими курсантами з комп’ютерної грамотності ми провели корисну інформ-годину «Чи безпечний для нас інтернет?». Протягом заняття ми розповіли про небезпеки, що застерігають нас в мережі та про те, яким чином ми можемо вберегти себе від них.  А для закріплення знань курсанти працювали в мережі Інтернет вже на базі нашої бібліотеки. Для підлітків клубу «ДИВО» та наших постійних читачів  ми провели  Оnline-мандрівку «Я – за безпечний інтернет», під час якої продемонстрували відео про правила безепки в Інтернеті.  Наголосили, що подорожуючи сторінками "Всесвітньої павутини", не треба забувати про небезпеки, які можуть зустрітись: шкідливі програми, спам, хакерські атаки, ошукання чи шахрайство.
Ось такий цікавий та корисний день видався у нас! А що ви розповідали про безпеку в інтернеті?


Комментариев нет:

Отправить комментарий