понедельник, 26 марта 2018 г.

Дубль 2: Детектор правди «Мої книжкові фаворити»

Настільки захопили нас минулого разу враження від читання різної літератури, що ми вирішили знову обмінятись думками з цього приводу. Але цього разу оцінювали навіть письменницьку майстерність авторів. Когось цікавив стиль оповідання, а комусь цікавим виявилось обговорювати сюжетну своєрідність книг. Тож, завдання не забарилось: для учасників клубу було запропоновано творчі завдання на розвиток літературного таланту (якщо так можна сказати). 
Згідно із запропонованою жанровою різноманітністю літератури, учасникам потрібно було скласти власний варіант сюжетів різних жанрів. Неймовірно цікаво було прослідковувати розвиток сюжету, описи, діалоги та стиль починаючих авторів (хоча не всі є такими – Тетяна Момот вже другу книгу пише в жанрі історико-фантастичного роману). Обговорювали ми й ази літературознавства та компаративісти (для ти, хто не в курсі, компаративістика - порівняльний аналіз художнього твору). У висновку учасники літературного клубу виявили складність, суперечливість та всеохопленість роботи письменника. Неабияка справа створювати книжки, чи не так?
Звичайно, за традицією, погрались трішечки (без літературних ігор на розвиток кмітливості та артистичності вже не обійтись), а потім насолодились чашкою смачного чаю з цукерками…Повний літературний релакс! А як любите відпочивати ви?

Комментариев нет:

Отправить комментарий