понедельник, 19 марта 2018 г.

Детектор правди «Мої книжкові фаворити»

Привіт, друзі! Мабуть не існує в світі кращої теми для розмови, ніж душевна розмова про книги. Цього разу підкорювачі літературних вершин з’ясовували одне досить важливе питання – що можна читати сучасному підлітку. І не дивно взагалі, що таке питання виникає, адже на сьогоднішній день young adult книги не забезпечують інформаційну потребу підлітка на 100 %, а ще й відкритим залишається питання про доречність багатьох книг для формування мислячої та адекватної особистості. Тож, ми за пунктами розглядали наявні рекомендаційні списки для підлітків, що їх нам маніпулятивно пропонує всесвітня мережа Інтернет (хоча хто і як саме складає ці списки для нас досі залишається таємницею за сімома замками). Різножанровість запропонованих «маст-рідів» дивує: книги на всі смаки! 
Тож, учасникам літературного клубу випало нелегке завдання: визначити наскільки доречними є рекомендації та які книги дійсно можуть зацікавити їх однолітків із тих, що були запропоновані. По суті, ми відчули себе членами цензурного комітету (приємно іноді відчути трохи влади у своїх руках). Склали власний список і будемо поки що його дотримуватись!
Звичайно, що не обійшлось без літературних ігор, що захоплюють настільки, що просто забуваєш про час. Пограли, зробили фотосесію та релаксували за чашкою чаю з солодощами (традиції залишаються незмінними).
Приєднуйтесь до нас, розвивайтесь 
і відпочивайте разом з нами!

Комментариев нет:

Отправить комментарий